Zef Skiroi

Zef Skiroi është shkrimtar i shquar arbëresh. Në moshën 9-vjeçare ai shkroi një vjershë kushtuar Skënderbeut, duke hapur kështu siparin e veprave…

>> lexo më shumë

Zhan Qizhi

Zhang Qizhi, ka lindur në vitin 1927. Aktualisht është rektor nderi i Universitetit Xibei (Northwestern University), drejtor i Institutit të Kulturës dhe Mendimit Kinez…

>> lexo më shumë

Øivind Stenersen, Ivar Libæk

ØIVIND STENERSEN (1946) Candidatus philologiae më 1972, lektor dhe kërkues shkencor (1979-1993) në Departamentin e Historisë, Universiteti i Oslos. Kërkues shkencor…

>> lexo më shumë