Londër. Shkrimtari ekstravagant Ouen Kuini ka humbur prej disa ditësh. Nuk është hera e parë që…

>> lexo më shumë

Deti është i trazuar dhe në plazh valëviten flamujt. Mikeli i vogël ka vrapuar shumë për…

>> lexo më shumë

Mariana është ngarkuar nga një organizatë joqeveritare që të hartojë një raport…

>> lexo më shumë

I vendosur në shkëlqimin e Kopenhagës, Parisit dhe Dresdenit të viteve 1920, romani zbulon kufijtë…

>> lexo më shumë

“Z - Orgjia e pushtetit” është një roman-dokumentar tronditës për vrasjen e politikanit…

>> lexo më shumë

Ndodh në disa situata, për një çast, të mos njohim personin që kemi pranë, kur identiteti…

>> lexo më shumë