Londër. Shkrimtari ekstravagant Ouen Kuini ka humbur prej disa ditësh. Nuk është hera e parë që…

>> lexo më shumë

E bukur e njëherazi e ndrojtur dhe e vetmuar, Maja është e vetmja nga gjashtë motrat që jeton ende…

>> lexo më shumë

I furishëm, vulgar, përqeshës, romani “Trainspotting” rrëfen jetën e një grupi…

>> lexo më shumë

Deti është i trazuar dhe në plazh valëviten flamujt. Mikeli i vogël ka vrapuar shumë për…

>> lexo më shumë

Mariana është ngarkuar nga një organizatë joqeveritare që të hartojë një raport…

>> lexo më shumë

I vendosur në shkëlqimin e Kopenhagës, Parisit dhe Dresdenit të viteve 1920, romani zbulon kufijtë…

>> lexo më shumë