“Dijeni se sinqeriteti është virtyti i parë i një të vdekuri”, shkruan rrëfyesi…

>> lexo më shumë

Një burrë dhe një grua takohen rastësisht ndërsa po kthehen në atdheun e tyre, të cilin…

>> lexo më shumë

Në një qytezë të Francës Qendrore, në fillim të viteve 1930, një burrë i moshuar…

>> lexo më shumë

"Keqkuptimi" u botua më 1930, kur Irène Némirovsky ishte vetëm njëzet e shtatë vjeç.…

>> lexo më shumë

Një shtëpi misterioze në bregdetin atlantik të Spanjës dhe tre të rinj që zbulojnë…

>> lexo më shumë

Në vitin 1929, botuesi Bernard Grasset lexoi brenda natës dorëshkrimin e David Golder dhe vuri madje edhe…

>> lexo më shumë