Agostino, një djalë trembëdhjetëvjeçar, gjendet befas në një pozitë të pasigurt,…

>> lexo më shumë

Askush nuk mund ta merrte me mend urrejtjen që ndieja për Sefi Hadlejn dhe gjithë Krosët e tjerë.…

>> lexo më shumë

Çezira, një shitëse vejushë dhe Rozeta, vajza e saj adoleshente dhe e bukur, mezi ia dalin të mbijetojnë…

>> lexo më shumë

Alli D’Aplieze ka shkuar të marrë pjesë në një nga garat më të rrezikshme në…

>> lexo më shumë

Frymëmarrja e vajzës sate që fle mbi ty, duke të përjargur bluzën e tutave. Net të kaluara…

>> lexo më shumë

Aventurat më interesante të Herkul Puarosë, detektivit shtatshkurtër belg, me “qelizat gri”…

>> lexo më shumë