Londër, Panairi i luleve në Çelsi, më i madhi në botë. Nën harqet e ngarkuara me trëndafila,…

>> lexo më shumë

Fragment nga parathenia e librit: "Ky libër sapo ka pasur fatkeqësinë që disa lexues, madje edhe revista,…

>> lexo më shumë

Pas “Sallës së ujqërve”, një roman që tregon origjinën e Anglisë moderne…

>> lexo më shumë

Në verën e vitit 1936, doktori holandez Zhak dërgon të bijën tetëmbëdhjetëvjeçare,…

>> lexo më shumë

Kur njëra nga vajzat e tyre binjake identike, Lidia, vdes në një aksident, Engusi dhe Sara Murkrofi shpërngulen…

>> lexo më shumë

Personazhi kryesor i romanit quhet Dodo, një nofkë që shpreh pafuqi, një burrë i hijshëm rreth…

>> lexo më shumë