Pas “Sallës së ujqërve”, një roman që tregon origjinën e Anglisë moderne…

>> lexo më shumë

Në verën e vitit 1936, doktori holandez Zhak dërgon të bijën tetëmbëdhjetëvjeçare,…

>> lexo më shumë

Kur njëra nga vajzat e tyre binjake identike, Lidia, vdes në një aksident, Engusi dhe Sara Murkrofi shpërngulen…

>> lexo më shumë

Personazhi kryesor i romanit quhet Dodo, një nofkë që shpreh pafuqi, një burrë i hijshëm rreth…

>> lexo më shumë

Xheni është një mjeke e suksesshme familjeje, nënë e tre fëmijëve adoleshentë, e…

>> lexo më shumë

Ngjarjet e këtij romani zhvillohen nga fillimet e viteve ’60 deri më 1984, midis një shtëpie botuese…

>> lexo më shumë