"Dita e opriçnjikut" është një roman “fantapolitik”, një skenar që transplan-tohet…

>> lexo më shumë

Ndryshimi i regjimit ishte një epokë kalimtare dhe fluide, plot kundërshtime dhe surpriza... Secili më…

>> lexo më shumë

Kanali Musolini është themeli mbi të cilin qëndron bonifikimi i kënetave Pontine. Në këtë…

>> lexo më shumë

Spanjë. Verë. Një çift me pushime, Maria e Pjeri dhe mikja e tyre, Kler, bllokohen për shkak të…

>> lexo më shumë

Prej shumëçkaje mundet të ndahet Arjeta Filipo, por prej tryezës së gjyshes së saj jo. Tani…

>> lexo më shumë

Një redaksi që mbledh lajme dhe që përgatit një gazetë të përditshme, e cila më…

>> lexo më shumë