Elena nuk beson më tek askush. Ka humbur sigurinë dhe nuk beson më te dashuria. Vetëm kur krijon parfumet…

>> lexo më shumë

I botuar për herë të parë në Britaninë e Madhe në vitin 1979, "Im ungj Osvald" është…

>> lexo më shumë

Eksodi është emri i një anijeje me të cilën një grup refugjatësh hebrenj, të internuar…

>> lexo më shumë

Berlini është qyteti i tij. Berlini, që digjet në zhegun e një vere të jashtëzakonshme.…

>> lexo më shumë

Një tren shumë i bukur përshkon hekurudhën që lidh Londrën gri me plazhet e ngrohta të…

>> lexo më shumë

Një vëllim i cili përbëhet nga 16 tregime të shkurtra, që dëshmojnë për mjeshtrinë…

>> lexo më shumë