Aurelia është nëna e dashur dhe e përkushtuar e një vajze trevjeçare, si dhe gazetare e suksesshme…

>> lexo më shumë

Kryevepër e sigurt e letërsisë braziliane, “Don Kazmurro” (ose “Zotëria i zymtë”)…

>> lexo më shumë

Vetmitarët banojnë mbi të gjitha në botën e Eugène Ionescos: fati i tyre është ai…

>> lexo më shumë