“Z - Orgjia e pushtetit” është një roman-dokumentar tronditës për vrasjen e politikanit…

>> lexo më shumë

Ndodh në disa situata, për një çast, të mos njohim personin që kemi pranë, kur identiteti…

>> lexo më shumë

I botuar në vitin 1966 dhe i përkthyer tashmë në të gjithë botën, ky roman i Sicilisë…

>> lexo më shumë

"Nata e martesës" është historia e jashtëzakonshme e dy motrave, krejt të ndryshme në karakter…

>> lexo më shumë

Guilermoja, një gazetar jo fort i suksesshëm, pranon propozimin e tezes së vet për të hetuar rreth…

>> lexo më shumë

Robert Galbraith është pseudonim i J. K. Rowling, autore e serisë "Harry Potter" dhe e romanit "Rastësisht…

>> lexo më shumë