Te dheu i huaj është vepra më e rëndësishme poetike e me vlera të veçanta e Zef Skiroit.…

>> lexo më shumë

Një përmbledhje antologjike e qëmtuar dhe e zgjedhur me kujdes nëpër shekujt e mendimit shqiptar.…

>> lexo më shumë

Mynever Shuteriqit nuk i kishte shkuar ndonjëherë ndër mend, se një ditë do të shkruante kujtime…

>> lexo më shumë

Një djalë i ri nga Shqipëria, si mijëra të tjerë, merr udhën e hidhur të mërgimit…

>> lexo më shumë

Nga vlerat e çmuara të këtij libri janë analizat dhe përimtimet kritike nëpër rolet e…

>> lexo më shumë

Një libër disi i veçantë për krijimtarinë e Miho Gjinit, të cilin deri tani lexuesi e…

>> lexo më shumë