Një përmbledhje e tregimeve dhe novelave më të spikatura të Miho Gjinit, të shkruara deri…

>> lexo më shumë

Ne ikim, ikim vazhdimisht, herë të entuziazmuar drejt së ardhmes dhe herë të trembur drejt humbjes,…

>> lexo më shumë

Libri me kujtime i Haxhi Lleshit ka një dendësi ngjarjesh, që janë kocka dhe mishi i historisë…

>> lexo më shumë

Vepra e Gavril Darës, Kënga e sprasme e Balës, është një vepër e bukur, që i ka…

>> lexo më shumë

Në këtë antologji me krijime të poetit dhe përkthyesit të mirënjohur përfshihen…

>> lexo më shumë

Enthuziami i vullgut harriti në kulmin e tij kur këndoj zonjusha Tefta këngën Shqipe të mallëngjyeshme…

>> lexo më shumë