Kjo monografi vlerësohet nga studiuesit e huaj si punimi më cilësor dhe më i plotë, i shkruar deri…

>> lexo më shumë

Kjo është historia e një motre dhe një vëllai binjak: Xheinës dhe Danielit. Të mbetur…

>> lexo më shumë

"Aromat e vjeshtës" është pjesa e parë e një trilogjie dhe romani i pestë i autorit Grigor…

>> lexo më shumë

Ky libër është një rrëfim i Autorit për periudhën e regjimit komunist në Shqipëri…

>> lexo më shumë

Qyteza e Lejkvillit është ndërtuar mbi mistere dhe të fshehta, groposur në tokë dhe mbytur…

>> lexo më shumë

... Pianistin e njihte. Këtë arriti ta konstatonte vetëm me vesh. Madje, për ta kapur më mirë,…

>> lexo më shumë