Libri me tregime “Ndodhi nga xhungla” vjen si një apoteozë e realitetit të viteve ‘90 e…

>> lexo më shumë

Romani "Kontrabandisti" është një copëz nga historia e Shqipërisë së viteve të regjimit…

>> lexo më shumë

Ngjarjet e shtjelluara nga jeta e përditshme të kujtojnë kronikat në faqet e shtypit, por trajtimi është…

>> lexo më shumë

Romani "Apokalipsi", na paraqitet me disa veçori të stilit dhe të përmbajtjes, por edhe nëpërmjet…

>> lexo më shumë

Ngjarjet e këtij romani zhvillohen në ShBA. Jeta e Anabelës, personazhi kryesor, zhvendoset nga Nju Jorku…

>> lexo më shumë

Në kërkim të ekuilibrit të të kundërtave, në një rikonstruksion historik sintetik,…

>> lexo më shumë