Autori merr kokën time në sqetull dhe me bef E kthen nga duhet, andej nga vitet e vëzhgimit i dëftejnë…

>> lexo më shumë

Thelbi i teatrit, për të cilin flitet në këtë vepër, përmblidhet në autorët…

>> lexo më shumë

Vëllim poetik.

>> lexo më shumë

Vepra voluminoze e Prof. Shuteriqit, titulluar "Moti i Madh", ofron një synopsis të gjithë asaj që ka…

>> lexo më shumë

Isha në Cetinjë, në gushtin e vitit 1900, kur zura për herë të parë një fill të…

>> lexo më shumë

“Pas këtyre portave fillonte një tjetër botë. Shluza vetë ishte ndarë me penda uji në…

>> lexo më shumë