Kur mësueses së re i ngjitin nofkën Harpia Sferca dhe çdo ditë shkolla shndërrohet në…

>> lexo më shumë

Olga Papeli është një vajzë hollake si degëz dhe ka një talent të veçantë:…

>> lexo më shumë

Kebarie apo Kedi, siç e thërret babai i saj, është një vajzë rome, nga një kulturë…

>> lexo më shumë

Alegra Shapiro është njëmbëdhjetë vjeç dhe luan në violinë me një pasion e…

>> lexo më shumë

Kjo që po ju prezantojmë është një histori veçanërisht e këndshme dhe origjinale,…

>> lexo më shumë

Na ishte njëherë një gjysh, që rrinte shtrirë në shtratin e vet. Ishte shumë i dobët…

>> lexo më shumë