Meri de Holt, pesëmbëdhjetë vjeçe, ka një arsye të fortë për të ikur nga shtëpia…

>> lexo më shumë

Ky libër i mrekullueshëm i fut lexuesit në botën tronditëse të mitologjisë që nga…

>> lexo më shumë

Troja ra prej një dredhie të Odisesë. Për këtë atij iu desh të përballonte shumë…

>> lexo më shumë

Është një përshtatje për fëmijë e historisë së rrëfyer nga Homeri. Pas…

>> lexo më shumë

Gjallëria dhe larmia e ngjarjeve dhe e personazheve të shumta, që hyjnë e dalin nga njëri tregim…

>> lexo më shumë

Kjo seri përbëhet nga shtatë tituj: Sandra fermere; Sandra dhe shelegu; Sandra dhe derrkuci; Sandra dhe kërriçi…

>> lexo më shumë