Ky botim mund të konsiderohet deri diku një libër historie. Por ama, vetëm deri diku, sepse ai është…

>> lexo më shumë

Elisabetta de Paulay, vajza e drejtorit të Teatrit Kombëtar të Budapestit, debutonte fare e re në skenë…

>> lexo më shumë

Përmes këtij teksti kompakt të "Historisë së Zvicrës", historiani i njohur zviceran Thomas…

>> lexo më shumë

... Ju e dini se në Shqipëri ka vende magjepsëse si këto kopshte të “Trianonit” të…

>> lexo më shumë

Që nga zanafilla e deri në ditët e sotme, mesazhi i Jezuit ka nxitur zgjedhje jetësore dhe ka ndikuar…

>> lexo më shumë

Historia e Spanjës apo historia e spanjollëve? Për historianin e fundshekullit XX, i çliruar nga tundimet…

>> lexo më shumë