Një libër kushtuar Shqipërisë,ku përfshihen të gjitha shënimet e mbajtura prej autorit…

>> lexo më shumë

Ky është pa dyshim libri më i plotë dhe më gjithëpërfshirës për Shqipërinë…

>> lexo më shumë

Është një histori politike e sofistikuar e kësaj zone të Europës në vitet midis dy luftërave…

>> lexo më shumë

Ky libër filloi si një paralajmërim. Vetëm padituria ose hareja, mendoja në atë kohë,…

>> lexo më shumë

Ky libër është një pasqyrë e gjerë dokumentare e marrëdhënieve të ShBA-së…

>> lexo më shumë

Albumi Heraldika shqiptare sjell në dritë një nga vlerat më të spikatura të historisë…

>> lexo më shumë