Autori e ka konceptuar hartimin e kësaj monografie mbi jetën dhe veprën e Gjergj Kastriot Skënderbeut,…

>> lexo më shumë

Zbulimet e fundit për origjinën e përbashkët indoeuropiane i japin mundësi Fustel de Coulanges…

>> lexo më shumë

“Zotërinj, Anglia është një ishull dhe e mira është që ta lë me kaq.”…

>> lexo më shumë

Libri është mbështetur në literaturën e paktë historike që ekziston në shqip dhe,…

>> lexo më shumë