Njerëzit ngacmohen seksualisht nga pikturat dhe skulpturat; ata i thyejnë; i gjymtojnë, i puthin, qajnë…

>> lexo më shumë

Keni menduar ndonjëherë për shtëpinë tuaj, zyrën, shkollën, kinemanë, gjellëtoren,…

>> lexo më shumë

Hyrje në arkitekturë, vepër tashmë klasike - plotësisht e përditësuar në sistemin…

>> lexo më shumë

Origjinat e urbanistikës moderne trajton historinë e transformimit të qytetit. Në qendër të…

>> lexo më shumë

Gjithmonë ka qenë e vështirë të datohet me përpikëri shfaqja e një koncepti, aq…

>> lexo më shumë

Në vëllimin e parë të Historisë së arkitekturës moderne janë dokumentuar origjina…

>> lexo më shumë