Autorë: J. Thomai, Xh. Lloshi, R. Hristova, K. Qiriazati, A. Melonashi Fjalori frazeologjik ballkanik përmban…

>> lexo më shumë

Fjalori përmban rreth 7 mijë fjalë dhe shprehje; shembuj dhe fjali; përkthime dhe shënime përdorimi;…

>> lexo më shumë

Një mjet didaktik për të përvetësuar strukturat bazë të anglishtes, shumë praktik…

>> lexo më shumë

Një mjet didaktik, praktik dhe bashkëkohor, për një përvetësim të shpejtë dhe të…

>> lexo më shumë

Fjalori përmban rreth 15 mijë fjalë-tituj dhe mbi 5 mijë shprehje; jep kuptimet më të rëndësishme…

>> lexo më shumë