Problemi themelor rreth të cilit diskuton Giovanni Sartori nuk mund të mënjanohet: vërtet teleshikimi…

>> lexo më shumë

Libri më përfshirës dhe i bazuar në kërkime, që trajtojnë stereotipat dhe rolet gjinore…

>> lexo më shumë

Puna sociale është profesion me kufij fluidë. Punonjësit socialë ndihmojnë individë,…

>> lexo më shumë

Nxënëset më të shquara të Frojdit, pjesëtare të “rrethit vjenez”, janë…

>> lexo më shumë

Totem dhe tabù është një nga veprat më të mëdha klasike të psikologjisë. Tabuja…

>> lexo më shumë

Në dritën e teorisë së tij të inkoshiencës, Frojdi, në fakt avancon në një…

>> lexo më shumë