Origjinaliteti i Jeanne Herschit qëndron në faktin se zhvillimin e filozofisë në Perëndim ajo e…

>> lexo më shumë

Punimi i "Ekzistenca dhe boshësia", nën ndikimin e fuqishëm të filozofisë amerikane të shekullit…

>> lexo më shumë

Si të hartojmë një curriculum të saktë dhe një letër shoqëruese? Çfarë…

>> lexo më shumë

Cili është dallimi midis “drekës” dhe “darkës”? Si të përgatitemi…

>> lexo më shumë

Në këtë libër Cristina Parodi, gazetarja dhe drejtuesja e emisioneve të mirënjohura në…

>> lexo më shumë

Sjellja e mirë nuk del kurrë nga moda. Por kohët kanë ndryshuar, kanë ndryshuar edhe zakonet, madje…

>> lexo më shumë