Disa nga rregullat e lojës së dashurisë. Psikologia Skot nënvizon: të dashurosh, të humbësh…

>> lexo më shumë

Një libër që trajton disa çështje thelbësore, u jep përgjigje një sërë…

>> lexo më shumë

Truri unë plaket në mënyrë të natyrshme, njësoj siç ndodh edhe me pjesën tjetër…

>> lexo më shumë

Të bësh shkencë do të thotë të komunikosh shkencë. Autorët hulumtojnë karakteristikat…

>> lexo më shumë

Ky libër përmbledh më shumë se 20 artikuj, ligjërata dhe biseda të prof. Fei Xiaotong, nga…

>> lexo më shumë

Një koleksion esesh rreth botës moderne nga njëri prej figurave letrare më të mëdha dhe autor…

>> lexo më shumë