SHËRBIMI I LIBRIT


02.05.2016

DITURIA ofron tashmë një shërbim të ri: shërbimin e librit, sipas porosive nga klientët tanë. Ju mund të porosisni librat tanë, të cilët do t’ju…

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Historia e Norvegjisë"


04.22.2015

Në kuadër të Ditës Botërore të Librit, Shtëpia Botuese DITURIA në bashkëpunim me Ambasadën e Norvegjisë, organizojnë paraqitjen…

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Historia e Austrisë"


03.10.2015

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Historia e Polonisë"


10.22.2014

  Shtëpia Botuese DITURIA, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Polonisë në Shqipëri, organizojnë paraqitjen e librit  "Historia…

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Historia e Belgjikës"


10.07.2014

Shtëpia Botuese DITURIA dhe Ambasada e Belgjikës në Shqipëri, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në paraqitjen e librit Historia e Belgjikës me autor…

>>Lexo më shumë