Paraqitja e librit "Odiseja arbëreshe"


04.03.2014

  Shtëpia Botuese DITURIA dhe Instituti Italian i Kulturës kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në paraqitjen e librit Odiseja arbëreshe. Terenc Toçi…

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Çadra e kuqe"


02.18.2014

Shtëpia Botuese DITURIA në bashkëpunim me Konsullatën e nderit të Austrisë në Shkodër, organizojnë paraqitjen e librit Çadra e kuqe. Histori fatesh…

>>Lexo më shumë

Paraqitja e librit "Hyjnitë kishin të drejtë" - Apoloni, prill 2013


05.13.2013

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Monumenteve, më 18 prill 2013, Shtëpia Botuese DITURIA, në bashkëpunim me Ambasadën Franceze në Tiranë…

>>Lexo më shumë

Diploma Nderi për përkthyesit Asti Papa dhe Nasi Lera në javën e frankofonisë, mars 2013


04.02.2013

Në datën 20 mars 2013, në kuadër të kremtimeve të Pranverës së Frankofonisë, në ambientet e Ministrisë së Punëve të Jashtme, u zhvillua…

>>Lexo më shumë

Botim i ri - shkurt 2013


02.28.2013

Vetëm pak kohë më parë, kolanës së botimeve tona historike, me titull Historia e popujve dhe e shteteve, i është shtuar një tjetër libër - Historia…

>>Lexo më shumë