Paraqitja e librit "Historia e Polonisë"


10.22.2014

 

Shtëpia Botuese DITURIA, në bashkëpunim me Ambasadën e Republikës së Polonisë në Shqipëri, organizojnë paraqitjen e librit  "Historia e Polonisë",
me autorë J. Lukowski-n dhe H. Zawadzki-n.

Nderon me pjesëmarrjen Shkëlqesia e Tij, Z. Marek Jeziorski, Ambasador i Republikës së Polonisë në Shqipëri.

Ditën e mërkurë, dt.22 tetor, ora 11:00, në sallën "Dea", hotel "Mondial".