Paraqitja e librit "Historia e Belgjikës"


10.07.2014


Shtëpia Botuese DITURIA dhe Ambasada e Belgjikës në Shqipëri, kanë kënaqësinë t’ju ftojnë në paraqitjen e librit Historia e Belgjikës me autor Geert van Istendael.

Nderon me pjesëmarrjen Shkëlqesia e Saj, Znj. Anick van Calster, Ambasadore e Belgjikës në Shqipëri.

 ________________________________

Ditën e martë, dt. 7 tetor 2014, ora 11.00,

në sallën “American Corner”, Biblioteka Kombëtare.