SHËRBIMI I LIBRIT


02.05.2016

DITURIA ofron tashmë një shërbim të ri: shërbimin e librit, sipas porosive nga klientët tanë.


Ju mund të porosisni librat tanë, të cilët do t’ju vijnë brenda ditës në adresën e saktë që ju do jepni (shoqëruar me një nr. telefoni celular). 
Keni një shok, mik apo familjar që është duke festuar? Dhurojini edhe atij përmes këtij shërbimi një libër: do të jetë një befasi e bukur dhe me vlerë për të. 

Për çdo porosi, ju do të përfitoni një ulje nga çmimi i kopertinës zakonisht 10%, dhe kur porosisni më shumë se 5 apo 10 libra, apo kolanën e plotë të një autori, deri në 30%. 


Porositë mund t'i jepni në adresat tona të e-mailit: distribucion@dituria.al dhe sekretaria@dituria.al dhe në nr. tanë 069 40 48 502 dhe 068 22 79 591; tel. 04 22 36 635.
Shërbimi është aktiv nga e dita e hënë deri ditën e shtunë, nga ora 9:00 deri në orën 17:00 brenda Tiranës.